Release notes v1.0.9: Recent bezocht en delen van pagina’s

Hoera! Er is weer een nieuwe release! Het is even stil geweest rond het Slappshot-front, maar we zijn weer aan de gang en kunnen jullie nu eindelijk aan de gang laten gaan met een deel van de spullen waar we aan gewerkt hebben.

go.slappshot.nl

Allereerst is het nu mogelijk om pagina’s vanuit Slappshot te delen via Whatsapp / Facebook / Twitter / etc. Hierdoor kun je vrienden of familie snel laten meekijken naar die wedstrijd waar je zoveel gescoord hebt! Of de routebeschrijving naar een sporthal snel delen met je teamgenoten.

Er wordt hierbij een link gegenereerd naar go.slappshot.nl die op alle devices te openen is. Dus ook op je iPhone of laptop werkt deze link!

In de Release notes van de vorige Slappshot-versie lees het volgende over deze deelfunctie:

We nemen een aanloopje naar het eenvoudig delen van al je floorball-content, door één simpele URL te gebruiken. Of je nu die informatie op de NeFUB-site zelf wilt zien, of via de mobiele site http://vasp.nl of natuurlijk in Slappshot. De komende tijd zul je linkjes voorbij zien komen zoals bijvoorbeeld:

Deze leiden je direct naar de content die je graag wil zien! Binnenkort komt dus ook het delen van deze linkjes op je Facebook of Twitter direct vanuit Slappshot.. stay tuned!

Als je een go.slappshot.nl-link ontvangt en je hebt Slappshot geïnstalleerd dan zal deze meteen Slappshot openen. Als je geen Slappshot hebt kun je de link openen op de NeFUB-website of op Vasp.nl, de mobiele webapp die je ook met je iPhone kunt bekijken. Genoeg mogelijkheden dus om alle floorballinfo te bekijken!

Recent bezochte pagina’s

Op het hoofdscherm is een widget toegevoegd waarin alle pagina’s staan die je hebt bezocht. Dus als je snel terug wilt naar die ene persoon, maar je had ‘m nog niet opgeslagen als favoriet, dan is deze nieuwe widget helemaal voor jou!

Verder

Naast bovenstaande onderdelen is ook nog een aantal andere zaken aangepakt / verbeterd:

  • Gewijzigde listitems worden nu gehighlight (er is bijvoorbeeld een speler in je team gewijzigd of er is een wedstrijdevent toegevoegd)
  • Dynamische aftelklok op nog te spelen wedstrijd

Onder de motorkap:

  • Widgetlogica verbeterd (voorbereidingen om widgets zelf te beheren, zoals aan- en uitzetten)
  • Notificaties verder uitgewerkt ter voorbereiding op beschikbaarheid voor en beheer door de gebruiker

Geplaatst in Nieuws