Release notes v1.0.8: Favorieten en secties in lijsten

Het is alweer even geleden, maar met deze nieuwe versie kun je weer lekker vooruit!

Slappshot wordt met deze update naar versie 1.0.8 een stuk gebruiksvriendelijker. De informatie in lange lijsten is een stuk overzichtelijker, en dankzij de nieuwe mogelijkheid om favorieten toe te voegen ben je nog sneller bij de juiste pagina!

Secties in lijsten

Lijsten met wedstrijden, of het nu een programma van een speler, team of club is, een reeks uitslagen of de wedstrijden op een specifieke speeldag, worden een stuk leesbaarder dankzij het toevoegen van secties.

 

Favorieten

Je kunt nu je favoriete pagina’s opslaan! En nog beter: de eerste drie zijn direct zichtbaar op je dashboard. Elke pagina is voorzien van een favoriet-sterretje rechtsbovenin. Als je deze aanklikt wordt de pagina opgeslagen als favoriet. Let op: de tab waar je op dat moment op staat wordt ook onthouden. Als de favoriet kiest vanaf het dashboard of vanaf de pagina waar al je favorieten staan, ga je direct naar de tab vanaf waar je de pagina opgeslagen hebt.

Beheer van favorieten

Je volledige lijst met favorieten vind je via de link op het het dashboard “Alle favorieten”. Op deze pagina kun je eenvoudig favorieten sorteren. Klik daarvoor op de puntjes aan de linkerkant van de regel, houd vast en versleep de favoriet. Verwijderen doe je door de regel naar rechts op links weg te swipen.

Voorbeeld van gebruik favorieten

Stel, je bent een moeder van drie floorballende kinderen. In Slappshot stel je één speler in, waarvan je de komende wedstrijden en recente uitslagen meteen te zien krijgt. En door de favorieten maak je nu eenvoudig linkjes naar de programma’s van je andere twee kinderen! Zie hieronder hoe dat eruit ziet:

Mijn komende en mijn afgelopen speeldag

Op het dashboard zijn twee snelkoppelingen geplaatst naar de eerstvolgende speeldag en de afgelopen speeldag. En dan specifiek die van de ingestelde speler. Dus ook al was er een speeldag van een andere competitie tussen nu en de afgelopen keer dat jij speelde, dan nog wijst de snelkoppeling naar jouw eigen afgelopen speeldag. Handig om de resultaten snel terug te zien van andere teams die die dag speelden!

go.slappshot.nl: korte links naar jouw floorball-content

We nemen een aanloopje naar het eenvoudig delen van al je floorball-content, door één simpele URL te gebruiken. Of je nu die informatie op de NeFUB-site zelf wilt zien, of via de mobiele site http://vasp.nl of natuurlijk in Slappshot. De komende tijd zul je linkjes voorbij zien komen zoals bijvoorbeeld:

Deze leiden je direct naar de content die je graag wil zien! Binnenkort komt dus ook het delen van deze linkjes op je Facebook of Twitter direct vanuit Slappshot.. stay tuned!

Veel plezier met deze nieuwe Slappshot-versie!

Geplaatst in Handleidingen, Release notes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*