Nieuwe versie Slappshot (1.0.4) live!

Een nieuwe versie van Slappshot is live, met een bak aan nieuwe features! We zijn als ontwikkelaars heel blij dat deze er nu uit is, het was alweer even geleden! En nu hebben we de hele competitie gecovered, alle informatie wat betreft poules en standen die op de NeFUB-site staat is nu ook via Slappshot te bekijken.

Zo zijn de club-, seizoen-, competitie- en poulepagina’s toegevoegd! Ontzettend belangrijk voor een goed overzicht van de huidige standen. Ook is per team is toegevoegd door welke poules ze zijn gegaan. Bijvoorbeeld een voorronde en daarna een bovenste of onderste poule. De clubpagina met alle teams per club en de seizoenspagina met alle competities zijn onontbeerlijk.

Het gave is dat je nu door de nieuwe pagina’s veel gemakkelijker naar andere verenigingen en teams kunt bladeren. De jeugd is ook beter vindbaar. Belangrijk punt blijft dat alle jeugdspelers goed worden aangemeld bij hun team op de NeFUB-site, maar door het teamoverzicht per club, en de ingang via alle competities, kunnen de jeugdteams gemakkelijk gevonden worden.

Klik dus lekker rond op links en logo’s en swipe door de verschillende tabs per pagina. Laat je verrassen en geef ons feedback via support@slappshot.nl, of een reactie via dit blog, facebook (slappshot), twitter (@slappshot_app), of onze supertoffe “Feedback”-knop rechts op de pagina.

De volledige release-notes van deze versie vind je hier.

Veel plezier ermee!

Maarten en Meindert
Het Slappshot-team

      

 

Geplaatst in Nieuws Getagd met
0 reacties op “Nieuwe versie Slappshot (1.0.4) live!
1 Pings/Trackbacks voor "Nieuwe versie Slappshot (1.0.4) live!"
  1. […] Klik hier voor het nieuwsbericht bij de live-gang van deze versie. ‹ Toevoegingen en herontwerp v1.0.4 Nieuwe versie Slappshot (1.0.4) live! › Geplaatst in Release notes […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*